0
25 In Archive

Lolitas choice

Lolitas Choice

En klassiker, Lolitas choice är tillbaka :) Och hallå, är det ingen som öppnar en Starbucks här i Sverige snart så gör jag det…

Reseguide: Barcelona – längtar tillbaka till förra sommaren! Alla som funderar på att åka till Barcelona i år – gör det, ni lär inte ångra er! Dessutom är staden ett måste för alla arkitektur- och konstintresserade.

Silversandal: Sergio Rossi – platta remsandaler gillar jag som bekant lika mycket som högklackade mary-janes. De är sköna, svalkande och enkla, förra sommaren var verkligen guldsandalernas sommar för min del. I år blir det de silverfärgades tur. Och dessa från Sergio Rossi skulle sitta mer än rätt.. :)

Clutch: Nancy Gonzalez – hallonrosa! Färgen ser så god ut att jag vill smaka.. :P I vår vill jag faktiskt ha lite färg, ovanligtvis.

Kaffe: Starbucks – just nu vill jag resa bort bara för att få mig en dos av Starbucks. Dåligt att ni inte vill öppna här! Antingen får de andra kedjorna börja leva upp till deras standard (okej, espresso house, ni är bra men inte Starbucks bra) eller så får de öppna här!

Krämrouge: Anna Sui – vackra sminkburkar från Anna Sui tackar inte jag nej till.

Topp: Missoni – mönstrat ska det vara! Gärna i någon bestämd färgskala med accentfärger. Som den här, olika nyanser av blått och små inslag av rosa. Cute.

Plånbok: Mango – att allt snyggt inte behöver vara dyrt är Mango verkligen bra på att bevisa. Just nu har de så bra edith-kopior  på plånböcker att jag inte ser någon skillnad när jag jämför med min egen :)

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  Lolita
  22/03/2007 at 5:14 pm

  Starbuckskaffe ÄR jättegott! :) I början var jag också lite skeptiskt, är allmänt emot saker som hypas – hyping kan lätt bli en slags kedjereaktion som alla bara bygger på och som ger en massa gratisreklam för något som kanske inte förtjänar det. Men jag ändrade mig när jag provade Starbucks. Det finns liksom så många kaffekedjor med helt ok kaffe. Allt smakar likadant. Oftast lite för starkt eller för svagt, dåligt skum, för varmt, för kallt osv. Men starbucks lyckas på något sätt fixa alla punkterna perfekt. Och var i Sverige kan man hitta stora frappuccinos som kyler handen, med perfekt krämig konsistens och grädde upp i hela bägaren med en massa strössel och chokladsås över? Det ser ju så lyxigt ut och är precis lika gott! Som en serietecknad kaffesort… Men naturligtvis finns det superbra kaffe här också.. Sosta bar är ett bra alternativ för de har verkligen tagit hela kaffekonsten seriöst och satsar stenhårt på kvalité.. Haha, hoppas att du inte tror att jag är någon manisk kaffefreak nu men jag blev så insatt ;) Tack och kram på dig! :D

 • Reply
  Klara
  22/03/2007 at 1:36 pm

  Hmmm… kan någon förklara för mig vad som är så speciellt med starbucks kaffe.. kaffe som kaffe lixom..? det man betalar för är ju varumärket, lite status att gå med en starbucks mugg (jämfört med en 7eleven mugg tex), speciellt när man ser de i händerna på överhypade olsen tvillingarna och andra celebs.

  Ps kul blogg lolita :)

 • Reply
  Olga Stevens
  21/03/2007 at 12:42 am

  Lämnade sverige för underbara Barcelona för ungefär en månad sen, lite kul att jag hittade in till din blogg första gången när jag var i barcelona sist :-D

 • Reply
  Maria
  17/03/2007 at 9:22 am

  Åh vad jag diggar dina kollage! :)

  Förresten, du är utmanad! :) Läs i min blogg för mera information.

 • Reply
  Amanda
  15/03/2007 at 2:29 pm

  Starbucks har verkligen världens godaste kaffe!

 • Reply
  Mjuk
  15/03/2007 at 1:35 am

  Tjusigt gumman!!! Och på Barcelonas gator har jag också strosat omkring, i vårsolen, hihi! Så härligt! Men det är inte mycket som går upp emot våren i Stockholm heller! Och angående Starbucks, det är en myt ;-D Det är som Ania säger… Espresso House har supergott kaffe, och duktiga baristas, det är nog tom snäppet över Starbucks. Men det är vad jag tycker, och dessutom är det inte mycket som slår en latte på vårt kära Sosta! Av alla mina halvförbrukade Starbuckskaffepaket hemma, så föredrar jag mitt underbart goda vaniljkaffe från Bönor & Blad med skummad mjölk, mmm ;-D

 • Reply
  matilda
  14/03/2007 at 6:51 pm

  krämrouget såg helt lovely ut! :)

 • Reply
  Danni
  14/03/2007 at 6:05 pm

  Rouget ser riktigt rosigt och härligt ut ;)

 • Reply
  Nathalie
  14/03/2007 at 5:31 pm

  Nancy Gonzales väskan suktar jag med efter!

 • Reply
  Lisa
  14/03/2007 at 3:58 pm

  Ooh, de där sandalerna skulle inte vara helt fel!

 • Reply
  Matilda
  14/03/2007 at 3:38 pm

  Åh, jag vill ha plånboken!

 • Reply
  Beth
  14/03/2007 at 3:20 pm

  Har saknat denna kategorin lite, faktiskt. Söt sminkburk från Anna Sui där!

 • Reply
  fashionholic
  14/03/2007 at 2:04 pm

  underbart!! nu blev jag också sugen på lite barcelona ;) löve missoni..

 • Reply
  Tesan
  14/03/2007 at 1:23 pm

  Mango har verkligen en massa fina plånböcker och sånt.

 • Reply
  mini
  14/03/2007 at 1:13 pm

  vilka juveler du har satt samman!

 • Reply
  Ania
  14/03/2007 at 12:41 pm

  Starbucks kaffe är ju super dåligt! har det här på mitt campus där jag bor i London och överallt annars för den delen… Espresso House har professionella baristas och bättre kvalité på kaffet men inte ens där kan de slå vilken liten bar som helst i Italien! / en som fått stå ut med starbucks-blask allt för länge

 • Reply
  Louise
  14/03/2007 at 12:03 pm

  Gillar som vanligt allt i kollaget ! :)

 • Reply
  Mary
  14/03/2007 at 11:48 am

  Skulle jag åka till Barcelona skulle jag defintivt vilja göra det i en Missoni-topp, känns som den typen av stad :)

 • Reply
  Sophie
  14/03/2007 at 11:48 am

  Ja, en lite resa så här års skulle inte sitta helt fel! fast vädret just nu är ju inte fy skam det heller här hemma Sthlm just nu!:)
  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Reply
  Gabi
  14/03/2007 at 10:52 am

  Där har jag varit fler gånger, and its lovley! <3
  Min syrra var där i ett halvår för att plugga på universitetet. Jag ska dit i sommar . På språkresa! DET ska bli kul. Jag ska frossa i Starbucks. wiiihh. :'D

 • Reply
  Cicci
  14/03/2007 at 10:17 am

  Barceolna är verkligen helt fantastiskt! Perfekt ställa att åka till hela året om! Har en kompis som bor där och jag är inte lite avis på henne :)!

 • Reply
  Modesty Mia
  14/03/2007 at 9:16 am

  Vilka fina saker, älskar clutchen! Håller med – vill ha hit Starbucks NU!!!! :)

 • Reply
  Fridaa
  14/03/2007 at 9:07 am

  Mycket fin clutch. Vilken härlig färg

 • Reply
  Lolita
  14/03/2007 at 8:47 am

  Men ÅH! Snart startar jag en mailinglista eller nåt, har aldrig varit så insatt som i detta ;)

 • Reply
  Jenny
  14/03/2007 at 8:39 am

  Åh, Starbucks! I want! Jag skaffar mig starbuckskaffe från släkingar i USA soom skickar, och så dricker jag det i Starbucksbuggar hemma och bara låtsas!!! Jag har hört att Starbucks inte FÅR öppna för att de skulle konkurrera ut alla andra….. Men vaddå? I London/LA/NYC och typ ALLA andra platser i världen finns det på typ alla hört, och det finns fortfarande andra ställen med många kunder….Nu är ju inte vi lika många invånare i Sveige, men come on! Mer Starbucks åt folket!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.