0
4 In Mode-events

Hope – visning

Hope - visning

Hopes visning gick hem hos mig. Feminint möter maskulint där en avskuren, välskräddad kappa möter en gråmelerad plommonstop (gubbhatt). Färgerna gick i grått och svart med några undantag av färg där den visade sig i orange eller en grönaktig turkos (se blomklänningen). Kollektionen kändes lättburen men ändå intressant.

Sötast var front row gänget (se bilden) där den största trenden verkade vara att ta med sig barnen som satt uttråkade och tappade sina nallar på catwalken ;) Eller så är det väl helt enkelt så att dagens fashionistas är väldigt hårt arbetande och påbörjar sin karriär tidigt :P Men jag ska inte säga något som själv suttit uttråkad och väntat på visningsgolvet på Beckmans (för inte alltför länge sedan!).

Ser fram emot att gå på modemässan i helgen.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Angel
  14/02/2007 at 9:24 am

  Trevligt =)

 • Reply
  Camilla
  14/02/2007 at 8:46 am

  Det var kul att få träffa dig :)

 • Reply
  Amanda
  14/02/2007 at 8:32 am

  Hope visade mycket fint, jag gillar verkligen att gråskalan stannar kvar! =)

 • Reply
  Hanna
  14/02/2007 at 7:10 am

  Superduper blogg verkligen:)
  Jag älskar din mammas illustrationer och undrar om hon har ngn hemsida eller om hon har gjort någon bok? Ha en fortsatt trevlig dag!
  mvh hanna

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.