0
24 In Inspiration

Easy to copy

Easy to copy

Man behöver inte betala en förmögenhet för att vara välklädd i höst.. Med lite fantasi och tur kan man lätt kopiera modehusens outfits. Här är fyra stycken outfits som är relativt enkla att kopiera, de flesta sakerna brukar jag hitta på Zara, Massimo Dutti eller H&M men ibland kan man ju unna sig något dyrare på typ Tara Jarmon eller Karen Millen. Nyckeln är att blanda dyrt och billigt så att det blir en balans och voilà, man kanske t o m blir snyggare i sin outfit än i modehusets! :P

1. Vince – en enkel vardaglig outfit som man lätt kan ha på sig i höst och vara helrätt i. För den som ogillar svart så kan man ju välja t ex grått. Den här outfiten är en typisk Lolita outfit, har faktiskt köpt en exakt likadan klänning fast på H&M.. De höga svarta stövlarna är smarta att investera i eftersom att de håller till det mesta. Strumpbyxorna binder samman outfiten och gör den mer täckande, för täcka är just vad vi ska göra i höst :)

2. Chloé – en riktig drömoutfit! Det enda svåra att hitta är väl skinnjackan, men det är inte omöljligt.. Blusen, byxorna och skorna kan man nog hitta väldigt lika på Zara, de brukar vara snabba med att kopiera Chloé. Outfiten är vardaglig avslappnad men ändå väldigt trendig och skorna kan lätt bytas ut mot tex svarta stövlar.

3. Akris Punto – underbar höstoutfit med alla fullträffarna på modefronten, rundade lackskor, kappa, hög hajtandkjol och polotröja med knappdetaljer. Ska vara tjatig och säga att nästan allt det här finns på Zara, men även H&M och Massimo Dutti har nog alternativ. Perfekt outfit för den som vill vara riktigt Audrey-chic i höst! :)

4. Nanette Lepore – den här lager-på-lagerkombinationen gillar jag. Lite dagiskänsla över den med en vit t-shirt under den empireskurna klänningen. Det snyggaste är om klänningen har en djupare urringning och så har man en tröja under, annars blir efffekten lätt att man försöker dölja sig. Matchningen med skorna är också intressant och om man känner att den är lite för vågad så kan man ju matcha en väska eller scarf med skorna. Kläderna är lätta att hitta budget, bara klänningen kräver lite tålamodigt letande.. :)

Måste förresten gnälla lite över den här Stella McCartney väskan. Den är så himla snygg, inne i höst och allt och jag tycker att det är jättecoolt att Stella inte använder skinn eller päls i några av sina skapelser, vilket betyder att väskan är i plast. Tycker att det är löjligt att sälja en plastväska för 10 000 kr faktiskt. Inte ens skinnväskorna är värda så mycket och nu ska vi konsumenter betala det för en väska i plast? Stella lär ju tjäna enormt mycket på att sälja dessa eftersom att de inte kan kosta mycket att tillverka.. Diss säger jag… Jag är redo att betala för bra kvalité och lite för märket men en plastväska kan inte vara i samma prisklass som en i skinn..

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply
  nina
  11/08/2006 at 8:02 am

  taaaack för tiiipset!

 • Reply
  Linn
  11/08/2006 at 4:34 am

  Vilken underbar klänning, ÅH!

 • Reply
  Liza
  10/08/2006 at 10:52 pm

  håller helt med om väskan, om det är äkta skin och handgjord så förstår man priset men plast???

 • Reply
  Heidi
  10/08/2006 at 7:13 pm

  OOhh, nice kollage igen! Hur gör du för att få det så snyggt??!

 • Reply
  sarah
  10/08/2006 at 6:03 pm

  allting var jättesnyggt !

 • Reply
  Camilla
  10/08/2006 at 5:59 pm

  Haha! Vad kul om du faktiskt varit en 56-årig man från Narsvik! *skratt*

 • Reply
  Amanda
  10/08/2006 at 5:45 pm

  Vince har mycket fina baskläder!

 • Reply
  lolita
  10/08/2006 at 5:28 pm

  Anna: Jaa lite dyrt.. Men samtidigt så använder ju skinnindustrin skinn från samma djur som slaktas för att bli mat, det låter jättehemskt men man kan bara tycka synd om dessa med samvete om man inte äter kött tycker jag och det gör jag :P
  Gilraen: Haha det har du rätt i :)
  Angel: tack :)
  Camilla: Japp är en 56 årig man som bor i narsvik! Hihi nej jag är 16, tack! :D
  Sorbonne: Nej men de har en stickad också.. NAckdelen med stickat är bara att det blir lite genomskinligt.. :P
  Kattis: Jaa visst är den :)
  Michaela: Hon kunde ju ta den lite billigare åtminstone.. :P
  Lina: Jaa verkligen! :)
  Sasha: Aa :)
  Martina[/Engla?]: Jag tjänar inget på reklam, betalar för att slippa den! Känns mer genuint så.. :)

  Emma: Tack! :)
  Mimmi: I urringningen eller? Ja det är snyggt, man kan ju kombinera :)
  Evelina: Tack! :D
  Sanna: Ååh tack! :)
  Linda: Vad kul att du tycker det! Tycker också om dem men de är för dyra för mig.. buää :( :P
  Fransk Manikyr: Haha det har du helt rätt i! Gillar din blogg skarpt! Att läsa lite dissning är härligt :D

 • Reply
  Fransk Manikyr
  10/08/2006 at 4:59 pm

  oj då! jag har en likadan kappa som på bild 3, köpte den på kapp ahl för 8 år sen för 799:-

  man ska ALDRIG kasta något!!

  det mottot lever jag efter ;)

 • Reply
  Linda
  10/08/2006 at 4:19 pm

  OOh alla outfits va jättesnygga.

 • Reply
  Sanna
  10/08/2006 at 3:02 pm

  Älskar dina kollage alltid lika snygga och inspirerande!

 • Reply
  evelina
  10/08/2006 at 1:10 pm

  bra skrivet ;)

 • Reply
  mimmi
  10/08/2006 at 11:49 am

  Fin klänning. Vill dock också ha en klänning som är mer lågt skuren.

 • Reply
  emma
  10/08/2006 at 11:25 am

  snyggt!

 • Reply
  Martina
  10/08/2006 at 11:19 am

  Oj, va mycket reklam ;)

 • Reply
  Sasha
  10/08/2006 at 11:01 am

  Åh den där klänningen på bild 4 var riktigt snygg:)

 • Reply
  Lina
  10/08/2006 at 10:53 am

  håller med fullkomligt..det är fetdiss!

 • Reply
  Michaela
  10/08/2006 at 10:48 am

  Nej, det där med väskan håller jag faktiskt med dig om.

 • Reply
  kattis
  10/08/2006 at 10:36 am

  klänningen till höger var fin :)

 • Reply
  sorbonne
  10/08/2006 at 10:34 am

  Sweaterdressen med polokrage från hm, är den stickad? Jag är på jakt efter en likadan!

 • Reply
  Camilla
  10/08/2006 at 10:29 am

  Alltså, jag måste bara säga att du skriver lite väl moget för att “bara” vara 16. Säkert att du inte är äldre? ;) Det var iaf en komplinmang… Haha! Klänningen längst till höger var superfin – har faktiskt sett en liknande på H&M – tror jag… Känner igen stuket! 10 000 för en plastväska – aldrig!

 • Reply
  Angel
  10/08/2006 at 10:17 am

  Snyggt…

 • Reply
  Gilraen
  10/08/2006 at 10:08 am

  ne, inga väskor är värda så mycket om dom inte är av ädlaste diamanter och sånt bös. en väska får max kosta 500 för mig. :P men jag är inte något väskfreak heller direkt. hehe

 • Reply
  Anna
  10/08/2006 at 10:01 am

  Håller med om att det är lite dyrt för en plast väska. Tycker väskorna för 5000 kr och uppåt är lite väl, tja dryra.. Fast Stella McCartney väskan vet man förståss hur det är gjord. Alltså inte gjord av nått stackars litet djur som fått lida bara för den skinn/päls..
  :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.