0
8 In Inspiration

Working at Chloé

Working at Chloé

Chloé måste vara en av mina favoritmärken! Inte för att stilen passar mig särskilt bra, utan för att kläderna alltid är lika romantiska, välarbetade och trendiga. Så vad skulle en försäljningsassistent på Chloé ha på sig? Precis som på Marc Jacobs och Chanel så skulle det viktiga vara att den sanna Chloé-andan framträder. Och chloé andan är för mig lite landet möter city känsla. Stora träklackar på vita barnskor toppas med en skinnjacka med delikata fickor och en avskuren längd på armar. Jeans skulle väl funka, om de är i någon romantisk modell med någon välarbetad detalj, alltså inte tajta och låga. Blusen skulle kunna vara något viktoriansk med knäppning ända upp till halsen följd av detaljer och sedan en liten spetskrage. Och sen finns ju klassikerna på Chloé som säkert inte ens en försäljningsassistent kan leva utan t ex paddingtonen eller edith väskan men istället för att gå och bära runt på en hel sådan hela dagen i butiken så kanske en liten paddingtonplånbok kommer bättre till nytta vid t ex lunchbesöket :)

Outifit: Chloé – det här är vad jag kallar en shirtdress. Fast till skillnad från andra så är den utsvängd nertill och blir mer klänningsaktig. Den är inte särskilt smickrande men med ett skärp i midjan kan de flesta få till det. Lägg märke till skorna, lite Louboutin-inspirerade i Chloéstil
Plånbok: Chloé – det skulle nog bli för mycket att ha en paddingtonplånbok i en paddingtonväska, men plånboken i sig självt är så söt att den kan användas som miniväska :)
Jacka: Chloé – så söt liten 60-tals jacka som gör att man bara vill dra på sig den, knyta en scarf kring huvudet, ha stora solbrillor och åka cabriolet :)
Skor: Chloé – dessa små chunkarna har fått mycket uppmärksamhet av modetidningarna och det är inte svårt att gissa varför. De uppfyller alla trenderna i vår/sommar samtidigt som de är bedårande
Jeans: Chloé – jag gillar jeansen, de är så långt ifrån detta "tajt+lågt+söndertvättat" och istället är de höga och romantiska och kvinnliga. Fast finaste är det endå med klänning, det är kvinnligast :)
Blus: Chloé – den ser så tunn och ömtålig ut, som en bit fraspapper.. :P Men den är så Chloé och chloé är så rätt :D

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sofia
  06/07/2006 at 1:06 pm

  Grymt snygga skor! Inte tråkigt om man ägde ett par såna..

 • Reply
  Cassie
  06/07/2006 at 8:54 am

  Så snyggt kollage – igen ^^

 • Reply
  lolita
  05/07/2006 at 9:02 am

  jaa, chloé är bäst helt enkelt :)

 • Reply
  Kattis
  04/07/2006 at 8:10 pm

  Aww, både jackan och klänningen på modellen är superfina!

 • Reply
  lolita
  04/07/2006 at 6:57 pm

  Emma: Jackan är bedårande!
  Sorbonne: jaa, så romantiska :)
  Elin: Samma här, tyvärr verkar liknande inte finnas.. :(

 • Reply
  Elin
  04/07/2006 at 6:29 pm

  jackan är helt fantastisk, på pricken en sån som jag sökt :)

 • Reply
  sorbonne
  04/07/2006 at 3:51 pm

  Håller med dej helt om jeansen, de var verkligen coola.

 • Reply
  emma
  04/07/2006 at 10:36 am

  Åh, vilken härlig jacka!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.