0
9 In Archive

Good girl VS Bad gal

Versus

Good girl VS Bad gal – the ultimate battle. Det kan verka enkelt att dela upp hela den kvinnliga befolkningen i två delar, men om man fick välja mellan bara dessa stilar, vilken skulle man välja? Själv är jag en "Bad gal" eftersom att svart utgör större delen av min garderob, jag ständigt är på jakt efter den perfekta svarta trenchen och jag bara går klädd i svarta strumpbyxor och klänningar hela hösten/vintern. Ibland kan man ju tycka att jag är lite nördig, allt detta modeintresse och att jag lägger ner så mycket tid på att läsa om kläder men inte bär annat en svart. Men jag vet inte varför.. kanske får jag nog av färg från modetidningarna, mitt rosa rum och butikerna? Man kan analysera vidare men vilken stil är du själv? :)

Good Girl:
Klänning: Jill Stuart – den här klänningen är så bedårande att även en bad gal skulle kunna tänka sig den.. :)
Jacka: Burberry Prorsum – perfekt skräddarsydd liten jacka med små "ridrutor" på tyget [ni vet som ridjackor brukar ha] och en pryd liten krage samt perfekta fickor. Så oskyldig och feminin
Clutch: Judith Leiber – clutchbagsens rolls royce.. De flesta av oss har ju inte råd med $5000 och uppåt för dessa små swarovski-prydda väskorna men tänk på att det är inte omöjligt att hitta en liknande i mormors byrålåda ! :)
Skor: Christian Louboutin – liten klack och rosett framtill, den fina flickan håller stilen och vill inte vara för provocerande men ändå bedårande.

Bad Gal:
Klänning: Matthew Williamson – lite kortare, lite glittrigare, mycket elegant men samtidigt busig. Perfekt för en helkväll ute!
Jacka: Burberry Prorsum – att Burberry är trenchcoatens mekka är ju inget nytt. Hur kan man motstå dessa perfekta ting med rutmönstrad insida? Men för 10 000:- slutar nöjet oftast i butiken, sen drar man vidare till Zara och köper en där :P
Clutch: Christian Louboutin – mystisk liten aftonväska som kommer få alla att undra vad du bär runt på… :P
Skor: Marc Jacobs – Se, här försöker "the bad gal" att ge intrycket av att hon är en fin flicka med den lilla rosetten och öppna tån. Men den fina flickan vet att lackfinishen och den höga klacken betyder trubbel :P

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nathalie
  05/07/2006 at 6:05 pm

  Jättesöta Marc Jacobs skor..

 • Reply
  Ellie
  04/07/2006 at 8:47 pm

  Hih.. Jag är nog lite av en blandning. Älskar den svarta trenchen, skorna och clutchen, men den vita klänningen var definitivt snyggare.. :)

 • Reply
  Nathalie
  04/07/2006 at 11:40 am

  Väljer bad girl här ! Båda var snygga men jag säger nog grrr.. :)

 • Reply
  Kattis
  03/07/2006 at 9:26 pm

  Jag är utan tvekan en riktigt bad gal… så klart ;)

 • Reply
  catya
  03/07/2006 at 7:03 pm

  jag deffenetivt a bad girl, men konstigt nog gillade jag goodgirl outfiten mer.
  Hmmmmmm…….jag är väl en bad girl i förklädnad ; )

 • Reply
  lolita
  03/07/2006 at 6:50 pm

  Sorbonne: Good girl är en söt och flickig stil, gillar den med :)
  Liza: samma här :P
  Angel: hehe :P

 • Reply
  Angel
  03/07/2006 at 6:19 pm

  jag e nog bad girl

 • Reply
  Liza
  03/07/2006 at 6:07 pm

  Jag är nog bad-girl :) på både gott och ont ;)

 • Reply
  sorbonne
  03/07/2006 at 5:58 pm

  Jag är en good girl. Jag är typ den ultimata good girlen, på ett väldigt eastcoast-sätt. Or so it seems :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.