0
5 In Inspiration

Vårnytt

Spring!
Net-a-portergodis som får mig på vårhumör :)
Halsband: Missoni – hjärtan och seglarbehör i miniatyr, mer än så behöver inte jag :)
Bikini: Sass & Bide – jag gillar hela "hantverk"-trenden och den här bikinin passar brännan
Ballerinor: Marc Jacobs – som nu även säljs på NK..
Klänning: Nina Ricci – Lars Nilsson fortsätter att imponera mig med söta feminina plagg
Väska: Miu Miu – den har redan gjort ett besök på bloggen men den är ju så söt :)

Det var ett tag sedan jag bloggade och det har hänt lite sen dess. Nu är det finare väder ute vilket verkligen är en inspiration. Förra veckan [den 8:e april] så fyllde jag 16 :) Inte så stor skillnad men det var väldigt mysigt. Fick massa söta paket och bland favoriterna var ett halsband och ett armband i silver från Thomas Sabo ur berlockserien "charmclub". Kan lägga in bild senare.
Och Sex and the City – boxen är finally min! Har redan kollat igenom halva boxen och konstaterar än en gång att Carrie kan bära upp vad som helst [fast stilmässigt så gillar jag mest Charlottes söta klänningar :)]. Sen fick jag ett duntäcke, dunkuddar, bäddset från Borås Cotton, en Busnel klassisk kappa i färgen marin, jättesöt kornblå sidenblus från Zara och lite annat.

Men den allra bästa presenten var resultatet från Söda Latins intagningstest till teaterklassen som jag skrev om att jag gjorde för några månader sedan. Jag fick 20 poäng av 20 möjliga ! Jag kan inte förstå det, förväntade mig ungefär hälften av 20 men nu är jag i lyckotillstånd ! Nu måste jag bara fortsätta att kämpa vidare fram tills slutbetyget och sen får vi se men det här är iaf första gången i mitt liv som jag kan se tillbaka på något jag gjort utan att behöva säga "jag kunde gjort bättre" :D

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Hanna
  18/04/2006 at 9:35 am

  åh! den dressisen är så fin! ;)

 • Reply
  Fancy Desire
  16/04/2006 at 12:47 pm

  Älskar väskan! Fancy desire

 • Reply
  lolita
  15/04/2006 at 6:42 pm

  Sophie: Tack tack :D
  Mimi: Tack och nej vad coolt! Kom du in på Södra Latin eller någon annan teaterskola? :)

 • Reply
  Mimi
  15/04/2006 at 6:16 pm

  Grattis i efterskott och grattis till teaterprovet! Kommer sjalv ihag hur lycklig jag var nar jag kom in :) Glad pask!

 • Reply
  Sophie
  15/04/2006 at 5:24 pm

  Välkommen tillbaka och grattis i efterskott!

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.