0
3 In Archive

Vår

Äntligen helg! :) Kom precis hem från bio med kompisar, såg Datemovie [och den var urusel]. Idag sov jag ut läänge, var på stan, köpte överkast och örngott på The One som måste lämnas tillbaka imorgon p g a fel mått och nu har jag stress-städat mitt rum lite.. Snart ska jag lägga mig och bläddra igenom vingkatalogen [på påsklovet ska jag mamma och pappa åka någonstans] och imorgon är det söndag :D
net-a-porter har börjat få in bikins och äntligen börjar det gå mot ljusare tider. Våren är på ingång och den 8:e fyller jag år, yaay! Och det är lite tunt med bloggande nu, har lite tidsbrist, men det bättrar sig :)

dogi
skönt att rasta vovven i solsken :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  lolita
  29/03/2006 at 6:36 pm

  Jaa, det är min mamma som är illustratören bakom den :D

 • Reply
  hannahsthlm
  27/03/2006 at 9:40 pm

  ..instämmer..adorable=)!ha ha

 • Reply
  Amanda
  26/03/2006 at 10:26 am

  Haha, skön bild!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.