0
2 In Archive

Blekfis

Söta, blommiga och mönstrade spetsblusar verkar bli stort i vår. Jag skulle inte tacka nej till den här söta drömmen från Anna Sui. Man får väl hoppas att H&M kommer med något kopia..

Anna Sui

Måste bara skriva det: blekfis är fint. Jag tycker faktiskt tvärtemot stureplansidealet. Att vara blek i ansiktet och ha mjölkvit hy är vackert. Det är skönhet på något sätt… Skönhet inspirerat av Snövit och gamla sagoprinsessor [som inte låg och stekte sig eller duschade i brun färg:P].
Till skillnad från de flesta blir jag glad på vintern när min hy blev helt vit, läpparna röda och kinderna lite rosiga. Jag vet att de flesta tycker att jag har helt fel, men det är nog en smaksak. Men jag har någon konstig uppfattning av att solbruna tjejer är söta, medan mjöklkvit hy är.. riktiga skönheter. Fast nja, det är nog väldigt olika beroende på vad man passar i.

Bryce Dallas
Bryce Dallas på Zac Posens vårvisning.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  18/01/2006 at 8:24 pm

  jo vit hy är väl fin på sitt sätt men själv ser jag bara plufsig ut när jag är blek…

  //tjejen som var på solariet för en timma sen :P

 • Reply
  Linnea
  18/01/2006 at 8:00 pm

  Håller med dig.Rödhåriga och svarthåriga är ofta bleka naturligt och det är inte snyggt om de är bruna, de är vackert med vit hud.
  Men jag själv är blond och på vintern blir min hud mer grå än vit så jag tycker personligen att jag passar bättre i att vara härligt svensk-sommar-skärgårds-brun (tyvärr inte så ofta man blir så brun som man vill)Men jag kan hålla med dig om att Stureplans Brat bränna inte är så fint.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.