muller van severen, jil sander

things i want: jil sanders whole fall-12 collection. all jil sander-collections in fact. muller van severens furniture, all of them. well, the combination above in particular. and then lot’s glasses and cups in ice creamy colors.

Related posts:

Minmal effort - Maximal result
Bohemian like you
sebastiaan bremer
Posted in: Uncategorized

3 Responses to “muller van severen, jil sander”

  1. Narumi says:

    Love the colors of the glasses in the last photo !

  2. alma says:

    hej! jag tänkte bara säga att jag har varit igenom din blogg tusen gånger och jag tycker du hittar underbara bilder såå ofta och att jag har nyss börjat en blog och jag ville bara säga att det väl då och då jag delar med några av dem :) tack för vardags inspirationen!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?